Het nieuwste ‘planking’ is ‘razorbombing’ en werd bedacht door een scheermesjesfabrikant

Fabrikant springt slim in op wereldwijde 'planking'-gekte

Eerst was er planking, toen leisure diving, teapotting en owling, vervolgens kwam stocking, toen horsemaning en twee weken terug was het batmanning. Maar het wereld wijde web is razendsnel en vooral altijd op zoek naar een nieuwe hype. Wie zichzelf nu ondersteboven gehangen aan een hek laat fotograferen, loopt alweer hopeloos achter. De nieuwste meme? Razorbombing: met een scheermesje een visueel grapje creëren.

En dat ziet er zo uit:

enhanced-buzz-28386-1315924439-23-480x360 Het nieuwste planking is razorbombing en werd bedacht door een scheermesjesfabrikant

Wederom grappig en vast goed voor een avondje vermaak, alleen is er een klein verschil met die vorige fotohypes. Razorbombing is een marketingstunt.

Scheermesjes-fabrikant Schick is namelijk zo slim geweest in te springen op de wereldwijde planking/horsemaning/batmanning-gekte door een eigen fotografie uitdaging te bedenken. En om de kans op een hype nog iets te vergroten heeft de fabrikant er tevens een wedstrijd aan gekoppeld – de beste razorbomb wint 10.000 dollar.

Zijn mensen net zo gewillig zich in allerlei vreemde bochten te wringen om een foto te maken als ze weten dat er een commercieel bedrijf achter zit? We zullen het zien. De al ingestuurde foto’s zijn in ieder geval vermakelijk:

enhanced-buzz-32702-1316177156-5-480x642 Het nieuwste planking is razorbombing en werd bedacht door een scheermesjesfabrikant

enhanced-buzz-28412-1315924918-22-480x642 Het nieuwste planking is razorbombing en werd bedacht door een scheermesjesfabrikant

enhanced-buzz-6478-1315926370-26-480x854 Het nieuwste planking is razorbombing en werd bedacht door een scheermesjesfabrikant

7 reacties op "Het nieuwste ‘planking’ is ‘razorbombing’ en werd bedacht door een scheermesjesfabrikant"rss-icon

Je bent Scarlett Johansonning vergeten te vermelden.

Is dat iets van vorige week? Ik was een weekje op vakantie en heb volgens mij gemist. Vertel!

leisure diving ? 
teapotting ? 
owling ? 
stocking ? 
horsemaning ? 
 
Dat mis je dus allemaal als je niet op social networks zit, gok ik ? 
 
Wat heb ik toch een leeg bestaan ;)

Cone-ing is the new planking http://bit.ly/nLRKQT(video) 
 
In de Verenigde Staten werd ‘cone-ing’ zo populair in McDrives dat veel werknemers van de fastfoodketen er stapeldol van werden. Op een aantal video’s op YouTube lijken ze nu echter behoorlijk effectief in het bestrijden van de trend.

Cone-ing is the new planking video 
 
http://bit.ly/nLRKQT 
 
In de Verenigde Staten werd ‘cone-ing’ zo populair in McDrives dat veel werknemers van de fastfoodketen er stapeldol van werden. Op een aantal video’s op YouTube lijken ze nu echter behoorlijk effectief in het bestrijden van de trend.

Jezus, dat coning, hoe niet grappig is dat ? 
 
Verwende kut-mcdrive-klanten. 
 
Een kaakslag kunnen ze krijgen, van mij.

Oeps, ik doelde slechts op die coning-acties, zie de videos